Banner
Bröllopsplanering

Bröllopsplanering

Att anlita en bröllopskoordinator behöver varken vara dyrt eller krångligt – 10 anledningar varför man bör anlita en bröllopskoordinator!

  1. Du får ta del av erfarenheter och kunskap – Erfarenhet som gör att du undviker vanliga misstag.
  2. Du sparar tid – Varför lägga tid på att söka information när du kan få den samlad i en mall.
  3. Du får inspiration – En koordinator är kunnig och det klassiska, om trender och ger dig inspiration inför dina val.
  4. Du får tillgång till kvalitetssäkrade leverantörer – Sluta leta själv, koordinatorn har en uppsjö av kvalitetssäkrade och väl beprövade leverantörer.
  5. Du skriver säkra avtal med leverantörer – Koordinatorn arbetar med väl utformade avtal som gör att det alltid finns en försäkran för leverans och genomförande.
  6. Du sparar pengar – Koordinatorn arbetar bara med väl beprövade leverantörer, så du slipper bli lurad och missnöjd. Dessutom har ofta koordinatorn ett bättre pris hos leverantörerna än vad du själv kan förhandla fram.
  7. Du har en kontakt för alla inblandade – En kontakt försäkrar att ingen information faller mellan stolarna.
  8. Ett unikt bollplank – Koordinatorn fungerar som ett bollplank i alla de frågor som kan uppstå inför ett bröllop. En utomstående part med tystnadsplikt!
  9. Tydliga körscheman och ansvarsroller – Koordinatorn ser till att ni får tydliga och enkla körscheman med tydliga ansvars-och uppgiftsroller som gör att alla inblandade vet vem som skall göra vad. Med sin erfarenhet om mat och dryck, planering, transporter , underhållning m.m. skapar dessa mallar en avslappnad och rolig planering för alla.
  10. Ni kan njuta ev er stora dag! – En koordinator garanterar att ni kan njuta av er stora dag och bara slappna av och fokusera på varandra och er kärlek.